Roxy

Roxy, opgericht in 1990 als het zustermerk van Quiksilver, is een toonaangevend merk in surf- en snowboardkleding voor vrouwen. Bekend om zijn speelse, vrouwelijke stijl en kwalitatief hoogwaardige producten, heeft Roxy zich stevig gevestigd als een favoriet onder vrouwelijke atleten en liefhebbers van het buitenleven. Het merk biedt een breed scala aan sportkleding, badkleding, wintersportkleding en accessoires, ontworpen om zowel functioneel als modieus te zijn.

Roxy’s benadering van design is gericht op het combineren van prestaties met stijl. Hun producten, van wetsuits tot snowboardjassen, zijn gemaakt met het oog op de unieke behoeften van vrouwelijke atleten. Dit houdt in dat ze niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook een vleugje mode toevoegen aan sportkleding. Roxy’s kleurrijke en levendige ontwerpen weerspiegelen een speelse en avontuurlijke geest.

Een belangrijk aspect van het merk is de toewijding aan duurzaamheid. Roxy streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen en processen te gebruiken en ondersteunt initiatieven die gericht zijn op de bescherming van de oceanen en bergen. Deze inzet voor het milieu spreekt een publiek aan dat gepassioneerd is over buitensporten en de natuur.

Roxy heeft ook een sterke gemeenschapsfocus, met een inzet voor het ondersteunen en inspireren van vrouwelijke atleten over de hele wereld. Het merk sponsort vrouwelijke surfers, snowboarders en andere atleten, en organiseert evenementen die gericht zijn op de empowerment van vrouwen in sport.

De online aanwezigheid van Roxy is levendig en gebruiksvriendelijk. Hun website biedt een uitgebreid assortiment, samen met inspirerende inhoud en verhalen van atleten. Dit wordt versterkt door een actieve sociale media-strategie, die het merk helpt om een sterke band op te bouwen met hun klanten en de gemeenschap.

Samenvattend, Roxy blijft een vooraanstaand merk in vrouwelijke surf- en snowboardkleding, gerespecteerd om zijn combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid. Met een toewijding aan het ondersteunen van vrouwen in sport, blijft Roxy een bron van inspiratie en innovatie in de sportkledingindustrie.