Eddie Bauer

Eddie Bauer, opgericht in 1920 door de gelijknamige oprichter, is een Amerikaans outdoor merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve, comfortabele en functionele kleding en uitrusting voor buitenactiviteiten. Met een diepe worteling in de avontuurlijke geest, biedt Eddie Bauer producten aan die perfect zijn voor zowel de doorgewinterde avonturier als de casual outdoor-enthousiast.

Functionele Outdoor Kleding: Eddie Bauer staat bekend om zijn hoogwaardige outdoor kleding, ontworpen om te presteren onder uiteenlopende weersomstandigheden. Hun assortiment omvat alles van warme donsjassen tot duurzame wandelbroeken, allemaal gemaakt met oog voor comfort en functionaliteit.

Innovatie en Technologie: Eddie Bauer is een pionier op het gebied van outdoor technologie. Ze hebben verschillende innovaties geïntroduceerd, zoals de eerste donsjas in Amerika, en blijven nieuwe technologieën ontwikkelen om de prestaties en het comfort van hun producten te verbeteren.

Toewijding aan Avontuur: Het merk is diep geworteld in de liefde voor het avontuur. Eddie Bauer zelf was een outdoor-enthousiast en zijn erfenis leeft voort in de producten en ethos van het merk, dat gericht is op het ondersteunen en inspireren van avontuurlijke levensstijlen.

Duurzame Praktijken: Eddie Bauer zet zich in voor duurzaamheid en het beschermen van de natuurlijke wereld. Ze streven ernaar milieuvriendelijke materialen te gebruiken en ondersteunen verschillende milieuprojecten en initiatieven.

Eddie Bauer is meer dan een kledingmerk; het is een viering van het avontuurlijke leven. Voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en functionaliteit in hun outdoor-uitrusting, biedt Eddie Bauer een betrouwbare en stijlvolle keuze.