Diesel

Diesel, opgericht in 1978 door Renzo Rosso, is een internationaal bekend Italiaans kledingmerk, vooral beroemd om zijn innovatieve en hoogwaardige denim. Met een rebelse geest en een passie voor creativiteit heeft Diesel zich gevestigd als een leider in de wereld van casual mode, met een assortiment dat zich uitstrekt van jeans tot accessoires en parfums.

Pionier in Denim: Diesel’s core business is denim, en ze staan bekend om hun hoogwaardige jeans die mode en functionaliteit combineren. Hun jeans zijn iconisch, met gedurfde ontwerpen en innovatieve wassingen die de grenzen van traditionele denimmode verleggen.

Durf en Creativiteit: Diesel is synoniem met durf en creativiteit. Het merk staat bekend om zijn provocatieve en vaak avant-gardistische reclamecampagnes, die niet alleen aandacht trekken, maar ook het conventionele denken uitdagen.

Divers Productaanbod: Naast denim biedt Diesel een breed scala aan kleding, waaronder leer, casual wear en accessoires. Hun ontwerpen zijn vaak edgy en urban, wat aansluit bij een jong, modebewust publiek.

Toewijding aan Duurzaamheid: Diesel zet zich in voor duurzaamheid, met initiatieven gericht op het verminderen van de milieu-impact van hun producten en processen. Dit streven naar duurzaamheid toont hun verantwoordelijkheid en toewijding aan de toekomst van mode.

Diesel is meer dan een merk; het is een levensstijl. Voor degenen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en gedurfde mode, biedt Diesel een onderscheidende en energieke mode-ervaring.